Ansamblul HILS Pallady Apartments

ansamblul rezidential HILS Pallady Sector 3

Adresa HILS Pallady Apartments
bd. Theodor Pallady, 66, sector 3, București

Garsoniere

intre 37.87 mp – 45.66 mp

Apartamente 2 camere

intre 52.27 mp – 63.12 mp

Apartamente 3 camere

intre 67.71 mp – 102.99 mp
Ansamblul HILS Pallady Apartments

Detaliile si prețurile au fost actualizate la data de 23 octombrie 2021

Ansamblul rezidential HILS Pallady Apartments

  • Număr apartamente: 2000
  • Număr clădiri: 12
  • Parcare subterană și supraterană
  • Regim inalțime: S+P+11E
  • Preturi de la 42.000 € (+ TVA)

Ansamblul rezidențial „HILS Pallady Apartments” se află localizat în partea de sud-est a capitalei și se găsește amplasat în sectorul 3, pe Bulevardul Theodor Pallady, la numărul 66, în orașul București.

Vis-a-vis de blocurile complexului locativ se află magazinul IKEA și imediat lângă casele de apartamente funcționează o varietate de puncte comerciale așa ca: hipermarket-urile Auchan, Kaufland, Jumbo, magazinul JYSK, magazinul Decathlon, magazinul Metro Cash & Carry, market-ul Lidl, și magazinele Kika, Dedeman și Leroy Merlin.

La doar 700 de metri de la complexul locativ se află Școala „Spectrum” și Liceul Internațional de Informatică și pietonal sunt 2,2 km până la Școala Gimnazială Nr. 149, iar Grădinița YUPY se află la circa 3 km față de blocurile rezidențiale „HILS Pallady Apartments”.

Locatarii complexului rezidențial au acces facil către toate sectoarele și punctele importante din capitală datorită mijloacelor de transport în comun, ce circulă în apropiere de case cu rute de autobuz și tramvai, iar până la stația de Metrou Anghel Saligny sunt de parcurs doar 50 de metri. Și este o distanță de 9,9 km până la Piața Unirii, sunt 13,3 km până la Gara de Nord din capitală. Distanța de 30,1 km este până la Aeroportul Internațional Otopeni „Henri Coandă” și sunt 21,1 km până la Aeroportul Internațional Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Apartamente HILS Pallady Apartments

Proiectul rezidențial „HILS Pallady Apartments” dispune de aproximativ 2000 de apartamente luminoase, excelent compartimentate cu balcoane deschise. Există proiectate garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere, precum și duplex-uri amplasate la etajele superioare ale blocurilor locative. Locuințele sunt proiectate în multe și diferite variante de scheme și dispun de suprafețele de la 42 până la 94 mp. Pentru garsoniere sunt proiectate modele cu suprafața total construită cuprinsă între 42,56 mp și 94,69 mp. Apartamentele cu 2 camere beneficiază de spații de la 58,15 mp și până la 69,79 mp, iar suprafețele locuințelor cu 3 camere încep de la 61,37 mp și ajung până la 77,78 mp.

Afla mai multe despre HILS Pallady Apartments

– pagina de facebook a ansamblului: https://www.facebook.com/HILSApartments/

Ansamblul HILS Pallady Apartments
bd. Theodor Pallady, 66, sector 3, București

Ansamblul HILS Pallady Apartments
Galerie Foto
  • ansamblul-rezidential-HILS-Pallady-Sector-3 (1)
Alte ansambluri rezidentiale in zona: