Astorium My Home – ansamblu rezidential Ozana, sector 3

Astorium My Home ansamblu-rezidential Ozana Sector 3

Adresa Astorium My Home
Drumul Gura Ariesului, 47 – 57, zona Ozana, sector 3, București

Garsoniere

de la 53.300 € + TVA

intre 42.64 mp - 42.70 mp

Apartamente 2 camere

de la ‍70 150 € +TVA

intre 58,18 mp - 76.49 mp

Apartamente 3 camere

de la 108.847 € + TVA

intre 89.52 mp - 110.97 mp
Astorium My Home – ansamblu rezidential Ozana, sector 3

Detaliile si prețurile au fost actualizate la data de 23 octombrie 2021

Ansamblul rezidential Astorium My Home – Ozana, sector 3

Cartier privat securizat cu 3 imobile, 550 apartamente, 5.350 m² de spatii verzi, locuri de joaca, pista pentru biciclete, spatii comerciale.

  • Număr apartamente: 550
  • Număr clădiri: 3
  • Parcare: subterană și supraterană
  • Regim inalțime: S+P+11E
  • Preturi de la: ‍70.150 € +TVA

Ansamblul rezidențial Astorium My Home este construit pe un teren generos cu suprafața totală de 21 563 mp.

Proiectul locativ este compus din 3 blocuri de locuințe cu un regim de înălțime de Subsol plus Parter și plus 11 Etaje locative. Structura de rezistență a imobilelor este formată din cadre din beton armat cu toate închiderile realizate din cărămidă Porotherm Profi. Clădirile locative sunt calitativ construite și sunt perfect izolate termic. Ferestrele instalate sunt foarte mari, sunt din profil PVC de calitate înaltă de marca Salamander și au geam termopan de un grad superior de eficiență termică și fonică. Imobilele au instalate ascensoare moderne și rapide, ce funcționează ultra silențios. În incinta complexului de locuințe sunt proiectate 9 spații comerciale cu suprafața totală de 1800 mp și sunt 5350 mp de spații verzi. Pentru cei mai mici locatari există amenajate locuri de joacă, există organizate piste pentru biciclete și sunt diverse spații de relaxare.

În complexul rezidențial Astorium My Home parcările sunt organizate subterane și supraterane supraetajate. Accesul în incinta cartierului de locuințe se face prin barieră de acces și locuințele au instalate video interfoane. Teritoriul ansamblului rezidențial este video supravegheat.

Apartamente Astorium My Home

În cadrul ansamblului Astorium My Home sunt disponibile la vânzare garsoniere decomandate, studio-uri, apartamente cu 2, 3, 4 camere și locuințe de tip Penthouse, toate beneficiind de terase generoase și balcoane spațioase cu partiții din sticlă securizată.

Apartamentele se predau complet finisate și toate materialele interioare folosite sunt prezentate la alegere cumpărătorilor. Tavanele și pereții interiori sunt tencuiți, gletuiți și finisați cu vopsea lavabilă rezistentă la uzură. Pardoselile sunt placate cu parchet laminat multistratificat și toate ușile interioare sunt instalate și ușile exterioare dispun de un grad înalt de securitate și sunt din metal. Pentru finisarea camerelor de baie și a bucătăriilor sunt folosite plăcile de gresie și faianță. Toate obiectele sanitare sunt dotate și întreg sistemul sanitar este complet realizat și are toate instalațiile integrate în pereți. Sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală cu țevi de la Romstal, ce au o garanție de 15 ani. Și sistemul electric este complet realizat cu instalații din cupru, cu prize și întrerupătoare montate plus este realizat sistemul de climatizare – AC.

Afla mai multe despre Astorium My Home

– siteul ansamblului: astoriummyhome.ro
– pagina de facebook a ansamblului: https://www.facebook.com/Astorium-My-Home

Ansamblul rezidential Astorium My Home
Drumul Gura Ariesului, 47 – 57, zona Ozana, sector 3, București

Astorium My Home – ansamblu rezidential Ozana, sector 3
Galerie Foto
  • Astorium-My-Home-ansamblu-rezidential-Ozana-Sector-3
Alte ansambluri rezidentiale in zona: