Atlas Residence Drumul Taberei – Ansamblu Rezidential Sector 6

Atlas Residence Drumul Taberei residence

Atlas Residence Drumul Taberei
bd.Timișoara , 101T, cartier Brâncuși, sector 6, București

Garsoniere

intre 43.46 mp – 43.84 mp

Apartamente 2 camere

intre 58.86 mp – 62.31 mp
Atlas Residence Drumul Taberei – Ansamblu Rezidential Sector 6

Detaliile si prețurile au fost actualizate la data de 27 octombrie 2021

Ansamblul Rezidential Atlas Residence Drumul Taberei

Complexul rezidential Atlas Residence – Drumul Taberei se află amplasat în partea de Vest a capitalei și se poziționează pe Bulevardul Timișoara, la numărul 101 T, în cartierul Brâncuși, sectorul 6 în orașul București.

  • Număr clădiri: 1
  • Parcare subterană și supraterană
  • Regim inalțime: S+P+5E/9E
  • Preturi de la 4 500 €

În apropierea locuințelor noi se află supermarketurile: Mega Image, LIDL și Kaufland, este magazinul Dedeman, sunt cafenele, nu departe funcționează clubul sportiv „Best Fitness Gym”, sunt centre medicale și farmacii. Pentru copii este un loc de joacă, este Parcul Constantin Brâncuși, funcționează centrul educațional „Academia Piticilor”, este After school Georgi, sunt Grădinițele Nr. 218 și Nr. 218, Grădinița „Wonderland” și Școala Gimnazială „Sfântul Andrei”.

Blocul de locuințe este împărțit în două tronsoane: unul cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 5 Etaje locative și altul cu un Subsol plus Parter și plus 9 Etaje. Structura de rezistență este formată din cadre din beton armat, umplutura închiderilor exterioare este realizată din zidărie ceramică cu grosimea de 30 cm și 20 cm pentru pereții între apartamente și coridoare, toate compartimentările interioare la fel sunt din cărămidă și au grosimea de 11,5 cm. Pe partea exterioară imobilul este placat cu un sistem termic de 10 cm grosime format din polistiren expandat. Imobilele au instalată tâmplărie exterioară cu rame PVC KBE și geamuri termopane. Fiecare tronson este echipat cu câte un ascensor de ultimă generație, ales de la firma Schindler, ce dispune de capacitatea de transportare a 7 persoane, este silențios și sigur. Casa scării din tronsoane este complet finisată și dispune de placaje cu gresie antiderapantă de rezistență R10. Blocul locativ are instalat sistem de acces cu interfon.

Locurile de parcare sunt oferite în vânzare la alegere: subterane sau supraterane.

Apartamente Atlas Residence Drumul Taberei

Proiectul rezidențial Atlas Residence – Drumul Taberei cuprinde 138 unități locative cu suprafețele ce încep de la 32 mp până la 47,91 mp pentru garsoniere, de la 51 mp până la 68,4 mp pentru apartamentele cu 2 camere și locuințele cu trei camere sunt proiectate cu suprafețele de la 86 mp și până la 160 mp și au câte 2 camere de baie. Grădini proprii sunt prevăzute pentru apartamentele poziționate la parterul blocului și balcoane sau terase generoase pentru apartamentele poziționate la etaje.

Afla mai multe despre Atlas Residence Drumul Taberei

– TELEFON: +40 728 681 819
– pagina de Facebook Atlas Residence Drumul Taberei : facebook.com/atlasresidencedrumultaberei

Atlas Residence Drumul Taberei apartamente noi

Ansamblu Rezidential Atlas Residence Drumul Taberei
bd.Timișoara , 101T, cartier Brâncuși, sector 6, București

Atlas Residence Drumul Taberei – Ansamblu Rezidential Sector 6
Galerie Foto
  • Atlas-Residence-Drumul-Taberei-residence
  • Atlas-Residence-Drumul-Taberei-apartamente-noi
Alte ansambluri rezidentiale in zona: