Cavar Residence Odei – Ansamblu rezidential Aparatorii Patriei

Cavar Residence Odei Ansamblu-rezidential Aparatorii Patriei

Localizare Cavar Residence Odei
str. Odei, zona Aparatorii Patriei, sector 4, București

Garsoniere

intre 37 mp – 60.95 mp

Apartamente 2 camere

intre 37 mp – 69 mp

Apartamente 3 camere

intre 53.65 mp – 96.9 mp
Cavar Residence Odei – Ansamblu rezidential Aparatorii Patriei

Detaliile si prețurile au fost actualizate la data de 28 octombrie 2021

Ansamblul rezidential Cavar Residence Odei

Cavar Residence este complet finalizat și se caracterizează cu un bloc de apartamente cu patru etaje locative, unde la parter sunt organizate locuri de parcare acoperite. Clădirea rezidențială este înălțată cu un regim redus de înălțime, dar cu un grad ridicat de rezistență la cutremure de până la opt grade pe scara Richter. Caracteristica constructivă a casei este realizată cu un sistem dual pe cadre din beton armat plus cărămida Porotherm este folosită pentru închiderile exterioare și interioare. Iar sistemul termic exterior este efectuat din plăci din polistiren EPS80 cu grosimea de 100 mm. Pentru finisarea exterioară a fațadei este aplicată tencuială decorativă de culoarea gri. Tâmplăria instalată la locuințe este de marca Salamander cu profil PVC și geam tripan. În curte sunt plantate spații verzi și sunt organizate zone de relaxare. Finisaje, dotări și suprafețele apartamentelor este prezentată pe piața imobiliară din sectorul 4 al Bucureștiului cu doar 28 de unități locative, absolut toate finisate – „La cheie”.

  • Număr apartamente: 48
  • Număr clădiri: 12
  • Parcare subterană și supraterană
  • Regim inalțime: S+P+5E

Apartamente Aparatorii Patriei Cavar Residence Odei – Aparatorii Patriei

Suprafața utilă totală a garsonierelor este cuprinsă între 31 mp și 31,6 mp; Suprafața utilă totală a locuințelor cu 2 camere este proiectată de la 48,4 mp și până la 57,3 mp; Suprafața utilă totală a unităților locative cu 3 camere este prezentată cu 66,25 mp.

În apartamente sunt placate: gresia, faianța, parchetul, sunt montate toate ușile și sunt instalate obiectele sanitare (vas wc, duș cabină și lavoar), plus locuințele beneficiază de instalații electrice, termice și sanitare. În bucătării sunt instalate centralele termice și toate contoarele individuale sunt conectate la utilități. Toate unitățile locative sunt disponibile pentru achiziționare prin: creditare ipotecară, programul Prima Casă și plata cash.

Dezvoltatorul complexului rezidențial este compania Cavar, aceasta este prezentă pe piața imobiliară încă din anul 1992 și construiește cu succes obiecte rezidențiale și clădiri de birouri în sectorul 4 al capitalei și toate acestea sunt de calitate superioară și ideal adaptate pentru o viață urbană.

  • Facilităţi: interfon, lift, parc, piscina
  • Mijloace de transport: autobuz, tramvai

Afla mai multe despre Cavar Residence Aparatorii Patriei

– TELEFON: +40 751 897 254
– pagina de Facebook Cavar Residence Aparatorii Patriei: facebook.com/cavarresidence

Cavar Residence Odei apartamente Aparatorii Patriei

Ansamblul rezidential Cavar Residence Odei
str. Odei, zona Aparatorii Patriei, sector 4, București

Cavar Residence Odei – Ansamblu rezidential Aparatorii Patriei
Galerie Foto
  • Cavar-Residence-Odei-Ansamblu-rezidential-Aparatorii-Patriei
  • Cavar-Residence-Odei-apartamente-Aparatorii-Patriei
Alte ansambluri rezidentiale in zona: