Floreasca Residence – zona Lacul Tei, Sector 2

floreasca residence Lacul tei barbu vacarescu

Adresa Floreasca Residence Bucuresti
str. Dâmbovicioarei, 10-12, zona Tei, sector 2, București

Studio

57.33 mp

Apartamente 2 camere

intre 69.05 mp – 88.26 mp

Apartamente 3 camere

intre 101.47 mp – 102.02 mp
Floreasca Residence – zona Lacul Tei, Sector 2

Detaliile si prețurile au fost actualizate la data de 21 octombrie 2021

Ansamblul rezidential Floreasca Residence Lacul Tei

Floreasca Residence este situata intr-o zona extrem de apreciata si liniștita din Bucuresti pe strada Barbu Vacarescu, langa Lacul Tei. Locația sa unica este evidentiata de faptul ca ansamblul rezidential este foarte aproape de lac.

Floreasca Residence cuprinde apartamente cu una, doua, trei si patru camere, precum si penthouse-uri care redau notiunea de spatiu generos si materiale de inalta calitate, dand nastere unui sentiment de privilegiu si incantare. Desi, pentru noi, acest lucru reprezinta doar o viata confortabila.

Din combinatia materialelor de inalta calitate si locatia exclusivista au rezultat cele mai cosmopolite si selecte apartamente din Bucuresti.

Structura de rezistenta este din fundatii de beton armat, coloane, diafragme si plansee, proiectate si executate in conformitate cu cerintele specifice ale proiectului si cu normele de constructie/ reglementarilor în vigoare.

Sistemul de circulatie verticala a cladirii include 2 lifturi Kone pentru 8-13 persoane, toate cu 13 opriri pentru fiecare nivel al cladirii. De asemenea, este compus din 2 scari, pornind de la cel mai mic nivel (nivelul 2 subteran) si pana la ultimul nivel (etajul 10).

Termosistem cu vata minerala bazaltica de 100 mm cu finisaj tip BAUMIT sau echivalent, inclusiv grund si plasa plastic;

Placare Ceramica la fatade ventilate tip teracota Rincon Argelite sau placare cu ALUCOBOND, inclusiv vata minerala bazaltica de 100 mm pentru izolare termica.

Apartamente Floreasca Residence Lacul Tei

Ansamblul „Floreasca Residence” dispune de apartamente cu 1-2-3-4 camere și Penthouse-uri. Toate locuințele sunt dotate cu centrale termice inclusiv cu calorifere. Contorizare separată la apă, gaz și electricitate. Uși din lemn interioare și și ușă metalică la intrare cu sonerie. Apartamentele dispun de finisaje cu gresie și faianță și parchet laminat. Este conectat telefonul, internetul și sunt prize pentru TV. Grupurile sanitare sunt absolut echipate și dispun de toate instalațiile.

Floreasca Residence
str. Dâmbovicioarei, 10-12, zona Tei, sector 2, București

Floreasca Residence – zona Lacul Tei, Sector 2
Galerie Foto
  • floreasca residence Lacul tei barbu vacarescu
Alte ansambluri rezidentiale in zona: