Gama Residence Metalurgiei – Ansamblu rezidential Metalurgiei

Gama Residence Metalurgiei-Ansamblu rezidential Sector 4

Localizare Gama Residence Metalurgiei
str. Postalionului, 69, sector 4, București

Apartamente 2 camere

intre 68.1 mp – 75.26 mp

Apartamente 3 camere

intre 85 mp – 98.65 mp
Gama Residence Metalurgiei – Ansamblu rezidential Metalurgiei

Detaliile si prețurile au fost actualizate la data de 28 octombrie 2021

Ansamblul rezidential Gama Residence Metalurgiei – Sector 4

Ansamblul de locuințe „Gama Residence – Metalurgiei” este dezvoltat în zona de Sud a capitalei și se găsește localizat pe strada Postalionului la numărul 69 în sectorul 4 din orașul București.

Locuințele noi sunt perfect amplasate și literalmente sunt înconjurate de o mulțime de puncte de interes comercial și sunt
– doar 350 de metri până la Rapid Market, sunt 700 de metri până la Total Fructo Land,
– 800 de metri până la marketul Yolo,
– 1100 de metri până la supermarketul LIDL și
– 1,7 km până la supermarketul Mega Image.

La 1,6 km față de complexul rezidențial se află centrul comercial „Grand Arena Mall” și sunt magazinele Selgros și Hornbach, iar la 2 km de la complexul de locuințe funcționează hipermarketurile JUMBO și Auchan, este magazinul Metro Cash & Carry Berceni, sunt farmacii, este un salon de înfrumusețare, sunt ATM-uri și funcționează sucursale bancare. Pentru copii, nu departe de casă sunt școli și grădinițe și sunt 650 de metri până la Grădinița de copii „Waldorf”, la 1,4 km se află Grădinița Nr. 149 și Școala Gimnazială „Avram Iancu”, sunt de parcurs mai puțin de 3 km până la Grădinița cu program prelungit „Prietenii Mei” și Colegiul Tehnic „Miron Nicolescu”. Parcul Dealul Frumos Plm se desfășoară în apropiere de locuințele noi la o distanță de 800 de metri.

În apropiere de blocurile locative „Gama Residence – Metalurgiei” este metrou și sunt stații de transport public, pe unde circulă autobuze și tramvaie.

Apartamente Gama Residence Metalurgiei

Complexul de apartamente Gama Residence – Metalurgiei oferă în vânzare în total 140 de apartamente cu scheme ergonomice cu 1, 2 și 3 camere decomandate. Unitățile locative sunt logic proiectate și au suprafețele de la 47 mp până la 91 mp și locuințele au balcoane deschise cu balustrade sigure din metal.

În vânzare sunt prezentate apartamente finisate complet, cu pardoselile placate cu gresie și parchet și cu pereții tencuiți și în băi/parțial bucătării placați cu faianță. Ușile instalate la intrare în apartamente sunt din metal și celulare sunt toate ușile interioare. Câte o centrală termică individuală este instalată în fiecare apartament și toate instalațiile termice, sanitare și electrice sunt realizate. Este branșament la utilitățile generale: la sistemul de asigurare cu curent electric, la țeava de gaze, asigurare cu apă curentă și racordare la sistemul de canalizare.

  • Număr apartamente: 140
  • Număr clădiri: 2
  • Parcare supraterană
  • Regim inalțime: P+6E
  • Structură rezistență beton armat
  • Tip imobil: blocuri locuințe
  • Сurte închisă videointerfon

Afla mai multe despre Gama Residence Metalurgiei

– TELEFON: +40745.410.365

Gama Residence Metalurgiei apartamente

Ansamblul rezidential Gama Residence Metalurgiei
str. Postalionului, 69, sector 4, București

Gama Residence Metalurgiei – Ansamblu rezidential Metalurgiei
Galerie Foto
  • Gama-Residence-Metalurgiei-Ansamblu-rezidential-Sector-4
  • Gama-Residence-Metalurgiei-apartamente
Alte ansambluri rezidentiale in zona: