La Boheme Residence – Ansamblu rezidential Stefan cel Mare

La Boheme Residence apartamente noi Stefan cel Mare

Localizare La Boheme Residence
str. Fecioarei 15, zona Ștefan cel Mare, sector 2, București

Apartamente 3 camere

de la ‍182 000 € +TVA

intre 92.74 mp – 137.72 mp
La Boheme Residence – Ansamblu rezidential Stefan cel Mare

Detaliile si prețurile au fost actualizate la data de 28 octombrie 2021

Ansamblul rezidential La Boheme Residence – Ansamblu rezidential Stefan cel Mare

In zona Ștefan cel Mare/Polonă, pe strada Fecioarei, la numărul 15, în sectorul 2 al orașului București se află localizat Ansamblul Imobiliar La Boheme Residence. Complexul de locuințe este amplasat foarte reușit între strada Polonă, strada Grecescu și strada Eminescu, într-o zonă cu stradele cochete și căsuțe drăguțe în vecinătate și nu departe de Piața Victoriei, Piața Floreasca, Parcul Grădina Icoanei, Ateneul Român și Dorobanți.

Apartamente La Boheme Residence – zona Stefan cel Mare

Proiectul imobiliar La Boheme Residence oferă pe piața imobiliarelor din capitală, apartamente noi și moderne cu un număr limitat, locuințele de tip „high end” sunt prezentate cu interioare generoase, acestea sunt dispuse în două corpuri de clădire și toate sunt aprovizionate la maxim cu lumină naturală și sunt gândite până la cel mai mic detaliu pentru a vă frapa cu aspectele sale și cu nivelul înalt de funcționalitate și confort. În total ansamblul rezidențial dispune de 12 apartamente decomandate, evidențiate prin individualitate, confort superior și design-uri irepetabile, care dispun de planimetrii de 3 camere și două băi și au dimensiunile, care încep de la 92,74 mp și ajung până la 137,72 mp.

Locuințele se predau la cheie finisate și cu instalații complet echipate. Ușile de interior, ce sunt instalate în apartamente de către Dezvoltator sunt celulare de tip Linvisibile Filo Pinum, iar ușile metalice sunt instalate la intrare. Obiectele sanitare, gresia și faianță placată sunt alese de la firma Ideal Standard. Vopseaua lavabilă foarte calitativă de culoare albă este folosită pentru finisarea interioară a pereților și parchetul triplu stratificat din lemn Karelia este placat pe pardoseli.

Toate balcoanele apartamentelor sunt placate cu lemn în partea interioară.

Despre constructorul La Boheme Residence

Experienta la activ de peste 15 in piata constructiilor – peste 1,000 de apartamente si case finalizate, in proiecte premium din Romania si Germania.

Despre dezvoltator La Boheme Residence

Prezent pe piata constructiilor inca din 1999; specializat in dezvoltare de ansambluri rezidentiale premium in zona centrala si nord a Bucurestiului.

Afla mai multe despre La Boheme Residence

– TELEFON: +40 757 057 878
– pagina de Facebook La Boheme Residence: facebook.com/labohemeresidence

La Boheme Residence Ansamblu-rezidential Stefan cel Mare

Ansamblul rezidential La Boheme Residence
str. Fecioarei 15, zona Ștefan cel Mare, sector 2, București

La Boheme Residence – Ansamblu rezidential Stefan cel Mare
Galerie Foto
  • La-Boheme-Residence-apartamente-noi-Stefan-cel-Mare
  • La-Boheme-Residence-Ansamblu-rezidential-Stefan-cel-Mare
Alte ansambluri rezidentiale in zona: