Metropolitan Residence Berceni

metropolitan Residence Berceni Leonida

Adresa Metropolitan Residence Berceni:
șos. Berceni, 94, zona Apărătorii Patriei, sector 4, București

Studio

intre 51.1 mp – 55.78 mp

Apartamente 2 camere

intre 52.56 mp – 61.49 mp

Apartamente 3 camere

intre 71.65 mp – 83.38 mp
Metropolitan Residence Berceni

Detaliile si prețurile au fost actualizate la data de 21 octombrie 2021

Ansamblul rezidential Metropolitan Residence Berceni

Amplasat în sudul Bucureștiului, la 5 minute de mers de stația de metrou Dimitrie Leonida, imobilul de locuințe are în împrejurimi unități de învățământ, spitale, farmacii, bănci, aproape toate hipermarketurile prezente pe piața românească, o piață agroalimentară și nu în ultimul rând, spații de recreere sau destinate activităților sportive.

Prin materialele de ultimă generație pe care le folosim și standardele tehnice pe care le respectăm, facem ca Metropolitan Residence Berceni să fie cea mai bună variantă de investiție din zona de sud a Capitalei.

Am gândit pentru dumneavoastră o varietate mare de tipuri de locuințe, în ofertă regăsindu-se apartamente spațioase cu 2 și 3 camere, dar și apartamente de tip studio.

Apartamente Metropolitan Residence Berceni

Proiectul de locuințe excelente „Metropolitan Residence Berceni” dispune de 220 de unități locative, care sunt prezentate cu 20 de configurări de scheme pentru locuințele cu o cameră de tip „Studio” și apartamentele cu 2 și 3 camere, toate fiind eficient compartimentate și care dispun de suprafețe de la 51 mp și până la 83 mp. Toate apartamentele au spații funcționale și luminoase și dispun de ferestre cu suprafețe mari vitrate.

În vânzare sunt oferite apartamente finisate, care au instalate uși alese de la firma Bella Casa. Gresia, faianța și toate obiectele sanitare din apartamente sunt oferite la alegerea cumpărătorilor. Câte o centrală termică în condensații, instalată este în fiecare apartament, unde sistemul de încălzire dispune și de calorifere din oțel de tip panou. Apartamentele au conduse toate instalațiile electrice, dispun de fir pentru telefonie, au internet și cablu pentru TV.

Ansamblul rezidențial beneficiază de senzori de detecție și semnalizare în caz de incendiu, sunt instalații de evacuare a gazelor fierbinți și a fumului. Toate utilitățile sunt racordate la complexul locativ și în apartamente toate sunt puse până la poziții, este apă (plus apometre), canalizare, gaz (cu contor individual și senzori la bucătărie) și electricitate cu contorizare individuală.

Dezvoltatorul complexului rezidențial „Metropolitan Residence Berceni” funcționează în domeniul construcțiilor de imobiliare din anul 2010 și oferă ca metode de plată: creditele ipotecare, plata cash și acceptă programul Prima Casă, pentru fiecare din metodele de plată este oferită o consultanță financiară gratuită din partea consultanților Dezvoltatorului.

Afla mai multe detalii despre ansamblul Metropolitan Residence Berceni pe:

berceni.metropolitanresidence.ro
pagina de facebook

berceni metropolitan residence apartamente blocuri noi

Metropolitan Berceni București
șos. Berceni, 94, zona Apărătorii Patriei, sector 4, București
Sector 4, Apărătorii Patriei, Metalurgiei

Metropolitan Residence Berceni
Galerie Foto
  • metropolitan Residence Berceni Leonida
  • berceni-metropolitan-residence-apartamente-blocuri-noi
Alte ansambluri rezidentiale in zona: