Aristocrat Events Hall

Adresa: Soseaua Pipera Nr. 48, Sector 2, Bucuresti
Telefon: 0733 880 756; 0733 880 757 (zilnic 10.00 – 19.00)

Restaurant Aristocrat Events Hall

Organizare nunti, botezuri, petreceri aniversare sau petreceri corporate, lansari de produse, receptii sau gale, intrun cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde detaliile fac diferenta.

Iti stau la dispozitie saloane nunta de pâna la de 500 de persoane. Un spatiu multifunctional, situat la intrarea celebrei zone rezidentiale bucurestene Pipera, un loc prietenos, conceput special pentru reusita oricarui tip de eveniment.

Locatie eveniment Bucuresti
Daca sunteti in cautarea spatiului perfect pentru locatie nunta sau alt tip de eveniment cu desfasurarea in Bucuresti, va aflati in locul potrivit. Va propunem o incursiune in orasele celebre ale lumii, reprezentate in cadrul Centrului de evenimente de lux din Bucuresti – Aristocrat Events Hall.

Aristocrat Events Hall dispune de un spatiu multi-functional, situat la intrarea celebrei zone rezidentiale din Bucuresti, in Pipera, un loc prietenos, conceput special pentru reusita oricarui tip de eveniment si perfect pentru orice tip de ceremonii, de la locatie nunta pana la petreceri corprative si evenimente mondene.

Ideal pentru locatie nunta
Centrul de evenimente Aristocrat Events Hall are capacitati cumulate in saloane nunta de 850 de locuri la mese, avand in componenta doua facilitati alimentare complexe, dotate cu utilaje de ultima generatie pentru deservirea ireprosabila pentru o locatie nunta si alte  evenimente de top.

Restaurant nunta de top
Am proiectat un spatiu ireprosabil ce functioneaza dupa rigorile unui restaurant nunta de prima clasa dar care se adapteaza la cerintele organizarii remarcabile oricarui tip de eveniment de top.

5 Saloane de lux
Cinci saloane nunta de lux perfect adaptabile oricarui tip de ceremonie, ballroom-uri spatioase, pachete optionale si consultanta de specialitate oferita pe tot parcursul desfasurarii evenimentului. Aveti nevoie de o locatie nunta sau orice alt eveniment intr-un spatiu ideal in Bucuresti?  Nimic mai simplu!

Aristocrat Garden  & Pavilion/ Cort
Astfel,  specializandu-ne in organizare evenimente avand locul de desfasurare in Bucuresti, sustinem prin cele cinci saloane de lux si un Pavilion / Cort, precum si prin spatiul deschis si rafinat al Aristocrat Garden, prestanta manifestarilor private sau corporative de top.

Adresa: Soseaua Pipera Nr. 48, Sector 2, Bucuresti
Telefon: 0733 880 756; 0733 880 757 (zilnic 10.00 – 19.00)
E-mail: office@aristocrat-events.ro
Web: www.aristocrat-events.ro