Aurrum Palace – Restaurant Bucuresti

Adresa: Soseaua Electronicii Nr. 19, Sector 2, Bucuresti
Telefon +40 749 048 044
Email: office@aurrumpalace.ro

Restaurant Nunta

Cautati un restaurant nunta Bucuresti ? Centrul de organizare evenimente Aurrum Palace si echipa sa profesionista va stau la dispozitie pentru a organiza, intr-un salon de evenimente, cea mai frumoasa seara, pana la cele mai mici detalii.

De la saloanele elegante, pana la bucataria si personalul de servire inalt calificat, complexul nostru va garanteaza ca este un restaurant nunta de prima clasa in Bucuresti.

Dedicati promisiunii ca „Fericiti pana la adanci batraneti” incepe cu o petrecere memorabila, Restaurant Aurrum Palace Bucuresti va personalizeaza si organizeaza nunta pentru a crea un eveniment unic, plin de magie.

Va dorim ca viata impreuna sa fie dulce ca dulceata de trandafiri, iar nunta – cea mai eleganta amintire!

Atunci cand doriti sa rezervati un salon evenimente in Bucuresti, cu siguranta merita sa faceti un popas la Restaurant Aurrum Palace. Centrul nostru va pune la dispozitie 4 saloane pentru nunti, botezuri si evenimente corporate, acestea putand gazdui chiar si pana la 1000 de invitati. Fiecare salon poate fi amenajat in diverse culori sau teme, conform preferintelor dumneavoastra.

Organizare Evenimente Bucuresti

Aurrum Palace ofera servicii de organizare evenimente Bucuresti, punand la dispozitie un restaurant cu bucatarie proprie si saloane elegante, special proiectate pentru nunta, botez, evenimente corporate, ballroom, conferinte, dineuri, prezentari de moda sau lansari de produse. Pentru mai multe detalii despre organizare, alege de mai jos unul din evenimentele care doresti a fi organizat.

Aurrum Palace – Date de contact

Adresa: Soseaua Electronicii Nr. 19, Sector 2, Bucuresti
Telefon +40 749 048 044
Email: office@aurrumpalace.ro
Web: www.aurrumpalace.ro