Cabinet de Ginecologie Conimar – Sector 3, Titan

Cabinet de Ginecologie bucuresti Conimar

Cabinet de Ginecologie Titan – Conimar
B-dul Nicolae Grigorescu Nr.47 Bl.C2 Sc.4 Ap.37 , parter, Bucuresti
Telefon: 0216737492

Cabinet de Obstretica si Ginecologie Conimar – zona Titan
B-dul Nicolae Grigorescu Nr.47 Bl.C2 Sc.4 Ap.37 , parter, Bucuresti
Telefon: 0216737492

Cabinetul de Ginecologie Conimar dispune de medici cu inalta calificare profesionala precum si o bogata experienta de peste 20 ani in domeniu.

Cabinet de Ginecologie Conimar are ca scop prevenirea, diagnosticarea si tratarea afectiunilor aparatului genital feminin. Conimar dispune de o echipa de medici ginecologi si obstreticieni profesionisti care vor veghea la bunastarea sanatatii dumneavoastra.

Clinica noastra dispune de aparatura moderna de diagnostic si tratament, oferind o gama larga de servicii printre care: – consultatii – montare sterilet – ecografie – cauterizare – chiuretaj biopsic – examen secretie vaginala – asistare nastere Cabinetul de Obstretica si Ginecologie Conimar are ca scop ingrijirea permanenta a pacientilor si oferirea acestora suport fizic si moral. Astfel, Conimar efectueaza examene pentru depistarea precoce a cancerului de col uterin. Dorim ca prin serviciile noastre sa educam fiecare femeie care ne trece pragul, sa-si faca controale ginecologice periodice pentru a-si pastra sanatatea sau, pentru a descoperi la timp afectiuni grave ale aparatului genital, afectiuni ce pot fi tratate la timp si fara nici un risc din partea pacientei. Cabinetul de Obstretica si Ginecologie Conimar efectueaza examen citologic pentru depistarea precoce a cancerului de col uterin. Romania se afla in topul tarilor cu cele mai numeroase decese provocate de virusul HPV. Datorita indiferentei, lipsei de timp, de bani, sau chiar lipsei oricarui simptom, 6 femei din 10 mor anual de cancer de col uterin. Pentru multe din femeile depistate cu cancer la timp, se mai poate face ceva. Fii alaturi de familia ta! Fii alaturi de copilul tau! Controleaza-te!