Cabinet ginecologic QMed

Adresa: Str. Iarba Campului, Nr. 2, Bucuresti, sector 4

Telefon: 0726.401.711

Web: www.qmed.ro

Cabinetul ginecologic QMed isi desfasoara activitatea in sectorul 4, la intersectia Nitu Vasile cu bulevardul Constantin Brancoveanu, in incinta clinicii QMed.

Cabinetul ginecologic QMed realizeaza consultatii de obstretica-ginecologie avand contract incheiat cu CASMB, analize ginecologice complete, ecografii 3D / 4D, transvaginale si colposcopie.

Din 2014 in cadrul clinicii Qmed ecografia 3D 4D se face cu cel mai performant ecograf in domeniul explorarilor imagistice de obstretica ginecologie VOLUSON EXPERT E8 care asigura o calitate exceptionala a imaginii fatului astfel incit sarcina se parcurge fara stres,precum si in examinarea sanului. Alaturi de ecografia clasica bidimensionala exista ecografia Doppler care permite examinarea structurilor vasculare si a fluxului sanguin pentru determinarea unor anomalii aparute in timp, precum stenoze, tromboze, anevrisme, etc.

In cadrul Cabinetul ginecologic QMed o echipa de medici de elita va ofera servicii medicale de exceptie de o echipa tanara de medici caracterizate prin promptitudine, profesionalism, corectitudine si standarde europene. La cabinetul de ginecologie puteti beneficia de un diagnostic rapid si competent, dar si de confidentialitatea totala a personalului medical.

Ecografia este o metoda rapida, usoara, neinvaziva si accesibila de diagnosticare paraclinica, fiind lipsita de efecte secundare, extrem de capabila sa furnizeze informatii relevante clinic in cele mai multe situatii, avand indicatii in majoritatea specializarilor medicale. Principiul de functionare a ecografiei consta in emiterea unui flux de ultrasunete si vizualizarea modului in care acesta este reflectat de tesuturi sau organul vizat.

Cabinetul ginecologic QMed  va ofera:

–  Consultatii de obstretica – ginecologie in contract cu CASMB
–  Analize ginecologice complete
–  Ecografie de sarcina 3D si 4D
–  Ecografie bidimensionala
–  Ecografie Doppler color

Principalele sfere de investigatie ale ecografiei sunt:
–  Ecografia abdominala
–  Ecografia mamara
–  Ecografia tiroidiana
–  Ecografie transvaginala
–  Ecografia musculo-scheletala
–  Ecografia vasculara
–  Ecografia endovaginala
–  Ecografia endorectala

Aveti posibilitatea de a face o programare online la cabinetul nostru ginecologic, completand un formular pe site-ul www.qmed.ro sau va puteti programa la 021/460 52 17, 021/569 87 56 sau la 0726/401 711.