Clinica LaurusMedical – obstetrica-ginecologie

Adresa: Str. Mihai Eminescu, nr. 100
Tel: 021 40 777 88
E-mail: contact.b@laurusmedical.ro
Web: www.laurusmedical.ro

LaurusMedical, lantul de clinici medicale ce detine pana in prezent 11 filiale la nivel national, este jucatorul de pe piata romaneasca medicala recunoscut drept lider in domeniul proctologiei, flebologiei si dermatologiei.

LaurusMedical se diferentiaza de restul clinicilor medicale private prin abordarea moderna a tehnicilor medicale cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie, aplicand metode de tratament ce nu presupun interventie chirurgicala, internare, concediu medical sau repaus la pat.

Clinica LaurusMedical din Bucuresti ofera servicii de investigatii medicale complete, tratamente si servicii dupa concepte moderne aplicate in marile clinici din lume. Profesionalismul, decenta si respectul pentru pacient sunt definitorii. Calitatea actului medical exclude cu desavarsire orice compromis.

Oferim oricarei persoane, indiferent de varsta examene clinice generale si de specialitate, in scopul: prevenirii afectiunilor, promovarii sanatatii, stabilirii diagnosticului etiologic si a terapiei adecvate. Specialistii dedicati si echipamentele ultraperformante fac din clinica LaurusMedical un sprijin de incredere, oricand aveti nevoie de servicii medicale.

Specialitatea obstetrica-ginecologie este destinata mentinerii sanatatii generale a femeilor tinere si mature, centrata pe fiziologia acestora si prevenirea bolilor specifice. Obstetrica-ginecologia foloseste consultatii de rutina si o varietate de teste efectuate regulat, in functie de varsta si de factorii de risc. Pentru a depista eventuale afectiuni, va recomandam sa solicitati o consultatie ginecologica de rutina cel putin o data pe an. Totusi, daca se intampla sa aveti probleme, contactati imediat medicul ginecolog. Nu asteptati pana la urmatorul control.

Servicii Obstetrica Ginecologie oferite in clinica LaurusMedical Bucuresti:

  • tratament condilomatoza
  • consultatie obstetricala
  • consultatie pentru depistarea unor boli benigne si maligne ale sanului (mastoza, fibroadenoame, chisturi mamare, cancer de san, s.a.)
  • consultatii si investigatii – obstetrica-ginecologie
  • program de urmarire a femeii gravide – consultatie prenatala
  • consultatii si tratament pentru menopauza
  • consultatie ginecologica

Date de contact – LaurusMedical :

Adresa: Str. Mihai Eminescu, nr. 100
Tel: 021 40 777 88
E-mail: contact.b@laurusmedical.ro
Web: www.laurusmedical.ro