Clinica Polisano – centrul de fertilitate

Adresa: B-dul Mircea Eliade nr 18, sector 1
E-mail: fivbucuresti@polisano.ro
Tel: 021 310 99 41/42
Mobil: 0745 576 960

Profesor Dr Heinz Strohmer la Polisano Bucuresti

Colaborarea internationala intre Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti  si Kinderwunschzentrum Goldenes Kreuz Viena continua.

Dl Prof Heinz Strohmer, impreuna cu medicii nostri specialisti in infertilitatea cuplului vor acorda consultatii pe data de 24 iunie 2014 in cadrul Centrului de Fertilitate Polisano Bucuresti, B-dul Mircea Eliade nr 18, Cladirea Eliade Tower.
Programarile se pot face la urmatoarele numere de telefon:  021.310.99.41 si 021.310.99.42 sau la mobil 0745 576 960.

Centrul de fertilitate

Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu a fost fondat de Dr. Vonica Ilie in colaborare cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer in septembrie 2006.
Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti, inaugurat in iulie 2011 este cel de-al doilea centru deschis in colaborare cu Profesorul Heinz Strohmer, echipa de medici specialisti   ginecologi si embriologi fiind instruiti la Clinica Kinderwunschzentrum din Viena si ulterior la Centrul de Fertilitate Sibiu.

Centrul de Reproducere Asistata din cadrul Clinicii Polisano este un sector medical specializat in medicina reproductiva. Noi tratam si indrumam cuplurile care au dificultati in a concepe singuri un copil.

Echipa nostra de specialisti va ofera intr-un cadru placut consiliere si tratamente la cele mai inalte standarde de calitate in orice problema legata de fertilitate. Ne aflam aici pentru a oferi speranta si ajutor cuplurilor care nu reusesc sa aiba copii. in organizarea acestui centru a fost important sa combinam atmosfera cordiala si relaxata cu un laborator dotat cu echipamente tehnice la cele mai moderne standarde internationale. Pacientii nostri pot conta pe noi deoarece noi le intelegem dorintele, nevoile si interesele.

Cel mai important beneficiu adus de catre Clinica Polisano, il constituie cercetarea si dezvoltarea continua in toate domeniile legate de medicina reproducerii.

De multe ori a avea un copil este un vis greu de indeplinit iar noi va putem fi alaturi pentru a descoperi impreuna bucuria indeplinirii acestuia.

Date de contact – Clinica Polisano – centrul de fertilitate

Adresa: B-dul Mircea Eliade nr 18, sector 1
E-mail: fivbucuresti@polisano.ro
Tel: 021 310 99 41/42
Mobil: 0745 576 960
Web: www.fivpolisano.ro