Clinica Romgermed Tineretului

Adresa Clinica Romgermed Tineretului:
Calea Vacaresti nr. 276, bl. 63, Bucuresti, Sector 4
Reper (metrou Tineretului)
Tel: 0727 789 798

Clinica Romgermed Tineretului isi intampina pacientii cu o gama variata de servicii medicale la cele mai inalte standarde, intr-un cadru confortabil si o ambianta placuta.
De asemenea, se realizeaza inscrieri la medicii de familie.
Cabinetele medicale sunt echipate cu aparatura de ultima generatie, iar echipa de medici dispune de o vasta experienta medicala, fiecare pacient fiind tratat cu cea mai mai mare grija si atentie.

  • Obstetrica-Ginecologie

Cabinetul ginecologic Romgermed – Saint Lukas din Bucuresti va asigura cei mai buni medici

Din pacate, foarte multe femei din Romania nu vin la cabinet pentru a se programa la un consult ginecologic atunci cand se simt bine si cred ca nu prezinta nici o problema medicala, desi este foarte importanta efectuarea unor analize ginecologice in mod regulat. Problema principala este ca ele merg la o consultatie ginecologica, doar atunci cand simt dureri insuportabile, sangerari, secretii anormale si se pun in situatia de a trata deja o afectiune care poate fi grava, care poate necesita interventii chirurgicale uneori cu repercursiuni asupra vietii sexuale normale sau a fertilitatii. Conform ultimelor teste, Romania este pe primul loc in clasamentele europene privind cancerele de col uterin, mamar sau ovarian.

Adresa Clinica Romgermed Tineretului:
Calea Vacaresti nr. 276, bl. 63, Bucuresti, Sector 4
Reper (metrou Tineretului)
Tel: 0727 789 798