Cotroceni Hall – Restaurant Bucuresti

Adresa: Str. Sfantul Elefterie 47-49
Email: sales@cotrocenihall.ro
Telefon: +40 744 852 045

Cotroceni Hall – Restaurant Bucuresti

Pentru orice fel de evenimente private venim cu o propunere eleganta : Cotroceni Banquet Hall. Finisajele rafinate ale salii de nunti ascund solutii tehnice de ultima generatie pe care sigur le veti aprecia la maxim in timpul evenimentului : ventilare si climatizare,acustica- proiectate pentru a asigura conditiile de confort la supelativ- pe masura celui mai important eveniment din viata ta. Specialistii nostri vor fi alaturi de tine, cu rabdare, intelegere si profesionalism, pe drumul ce-l vei parcurge spre nunta perfecta.

Locatia este ideala pentru pentru nunta TA dar si pentru botezuri, aniversari, revederi intre prieteni sau fosti colegi, festivitati, agape etc. Spatiul deschis (open-space) cat si solutiile tehnice elaborate permit o mare flexibilitate si versatilitate a salii .

Stilul designului a fost gandit pentru a permite personalizarea in functie de gustul TAU a salonului de evenimente. Servicii ireprosabile. Va asteptam cu Lux la preturi decente.

Nu crezi ca toate acestea sunt posibile la un singur salon? Te asteptam cu drag pentru ultimele date libere in 2013 dar si pentru date din 2014 si 2015 ca sa te convingi singur!

Date de contact – Restaurant Cotroceni Hall

Adresa: Str. Sfantul Elefterie 47-49
Email: sales@cotrocenihall.ro
Telefon: +40 744 852 045
Web: cotrocenihall.ro

Cotroceni Hall – Restaurant Bucuresti
Galerie Foto
  • organizare nunti Cotroceni Hall Bucuresti
  • Cotroceni Hall Organizare Nunti Bucuresti
  • aranjamente florale Cotroceni Hall Restaurant
  • nunti Cotroceni Hall Bucuresti Sector 4
  • meniu nunta Cotroceni Hall
  • meniu restaurant Cotroceni Hall
Te-ar putea interesa si: