Flowers Garden Bucuresti – Livrare flori in Bucuresti

livrare flori in bucuresti buchete flori

Florarie Sector 1 – Flowers Garden
Calea Floreasca, nr. 114, sector 1, Bucuresti
0757 011 869

Livrare flori in Bucuresti prin Flowers Garden

  • Stefan Ditu
  • Calea Floreasca, nr. 114, sector 1, Bucuresti
  • 0757 011 869

Livrare flori cadou in Bucuresti

Trimite flori in Bucuresti prin Flowers-Garden! Folosim ambalaje dedicate pentru a livra florile in Bucuresti / Ilfov in siguranta, prin curieri proprii. Am incercat sa oferim intervale de livrare diverse, care sa acopere nevoile clientilor nostri, si sa simplificam cat de mult de poate procesul de comanda online. Floraria noastra mentine o temperatura optima pentru florile proaspete folosite in buchete si aranjamente, indiferent de anotimp. Curierii nostri sunt instruiti special pentru a livra aranjamentele in conditii de anonimat, cu sau fara mesajul personalizat primit de la persoana care trimite comanda. Contactarea destinatarului se face doar la cerere, sau daca lipsesc anumite coordonate din adresa de livrare, insa pastrand supriza. Ne straduim sa respectam intervalul de livrare a buchetelor de flori in Bucuresti, si de cele mai multe ori ne incadram in intervalul mentionat. Daca va grabiti, puteti opta pentru ridicarea din florarie, iar special pentru aceste comenzi veti primi si o reducere speciala.

Flori la comanda bucuresti-buchet-cununie cu frezii si lalele

Aranjamente florale evenimente în București

Oferim o atentie deosebita evenimentelor, insa si persoanelor care viziteaza locatia noastra fizica, floraria din Floreasca (asa s-a nimerit 🙂 ). Florarii nostri au o experienta bogata in realizarea de buchete si aranjamente pentru evenimente (nunti, botezuri, ocazii speciale) si va stau la dispozitie cu sugestii pentru fiecare buget. Tratam cu prioritate comenzile pentru evenimentele private, motiv pentru care ne-am dedicat o zi din saptamana, speciala pentru pregatirea comenzilor de acest gen.

Buchete de flori la comanda Bucuresti

Pasiunea pentru flori a designerului Stefan Ditu este mostenita de la tatal sau, cultivator de lalele timp de peste 40 de ani. Mii de clienti ne-au ales, inca din anul 2000, ca sa trimita un buchet de flori persoanei dragi, atat din tara, cat si din strainatate. Am fost alaturi de clientii nostri cu buchete flori si aranjamente deosebite si in momente fericite (nunti, botezuri, onomastici si evenimente) dar si in momentele mai dificile, prin coroane funerare, jerbe si aranjamente florale.

Pagina de facebook: @florariaflowersgarden