Gradinita Crystal Clear, Popesti Leordeni

Gradinita Crystal Clear
Popesti-Leordeni, judetul Ilfov
Str. Ghe. Costa-Foru nr. 5A, CP 077160

Tel/Fax: 021.361.55.64

Mobil: 0723.332.779

Gradinita Crystal Clear ofera un mediu potrivit de dezvoltare a pescolarilor la un potential maxim pentru vârsta si personalitatea lor, contribuind astfel la formarea micutilor in viitor ca membrii responsabili si integri ai viitoarei societati.

Parter: la intrare un hol spatios, o sala de curs, un dormitor mare pentru copii care vor ramane la program prelungit, un birou, un vestiar, un grup sanitar cu 2 wc-uri si 2 lavoare, o bucatarie mica pentru necesitati imediate (nu si pentru prepararea mancarurilor calde), o incapere (punct sanitar) dotata cu un lavoar, pentru diagnosticarea copiilor la sosirea in gradinita care poate acoperi si necesitatea de izolator si un grup sanitar cu wc si lavoar pentru personal.

Etaj: hol spatios, un vestibul, un grup sanitar generos cu 3 wc-uri, 3 lavoare si un dus cu cadita, trei Sali de clasa.

Mentionam ca toate incaperile mai sus mentionate sunt iluminate si ventilate natural si/sau artificial, proaspat zugravite si igienizate, pardoselile sunt placate cu gresie sau parchet melaminat, in functie de destinatie, iar grupurile sanitare, bucataria si izolatorul au peretii placati cu faianta.

Toata cladirea este dotata cu sistem de alarma antiincendiu si partial montorizata de camere video.

Curtea imobilului are un spatiu verde de aproximativ 150 mp acoperit cu gazon de calitate care va deservi ca loc de joaca si recreere pentru copii, pe marginea acestuia dinspre gard fiind plantati diferiti pomi fructiferi iar pe marginea dinspre alei un gard viu de bucus, un nisipar si alei pavate in total spatiul de joaca din curte avand suprafata de aproximativ 380 mp.

Curtea imobilului este dota cu jucarii de exterior pentru copii. Spatiul gradinitei este organizat astfel incat copii sa poata desfasura un program educativ bine organizat, sa-si dezvolte personalitatea si independenta, sa se obisnuiasca in colectivitate.

Vezi mai multe detalii pe siteul de prezentare al gradinitei:
www.gradinitacrystalclear.ro