Gynecoland – centru de chirurgie ginecologica si chirurgia sanului patologic

Gramont, 7, Bucuresti, Sectorul 4
Reper: Piata Regina Maria – Rond Cosbuc
Telefon: 021.337.29.53; 021.336.43.73
Email: office@gynecoland.ro

Gynecoland – centru de chirurgie ginecologica si chirurgia sanului patologic

Centrul Medical Gynecoland este organizat ca un spital privat a carui particularitate consta in ultraspecializarea sa in chirurgie ginecologica si chirurgia sanului patologic. Situat in centrul Bucurestiului, langa Palatul Parlamentului, el ofera o ambianta calda, intima, eleganta, parere impartasita unanim de pacientele internate.

Servicii Gynecoland

Spitalul privat asigura efectuarea de consultatii ginecologice, senologice si obstetricale, beneficiind de aparatura necesara diagnosticarii complete a afectiunilor din aceasta specialitate. Umarirea sarcinii clinic si paraclinic este efectuata de medici obstetricieni cu experienta in domeniu. Controlul genital si mamar periodic reprezinta un factor important de prevenire a unor boli grave. Laboratorul propriu permite efectuarea de analize specifice genitale (examen microbiologic al secretiei vaginale cu antibiograma/antifungigrama pentru culturi pozitive, PAPTEST, spermograma, analize hormonale) si analize complexe hematologice si biochimice din sange si urina, necesare evaluarii starii de sanatate. Analizele de laborator indeplinesc standardele de calitate atestate international.

Centrul medical Gynecoland dispune de laborator propriu de analize

noutate absoluta in Romania este chirurgia estetica genitala reprezentata de operatiile de rejuvenare vaginala (reintinerire vaginala), reductia de labii, s.a.

Pentru tarife, click aici!

Date de contact – Gynecoland

Adresa: Gramont, 7, Bucuresti, Sectorul 4
Reper: Piata Regina Maria – Rond Cosbuc
Telefon: 021.337.29.53; 021.336.43.73
Email: office@gynecoland.ro
Web: www.gynecoland.ro