Prof. Dr. Vlădăreanu Radu – ginecologie Clinica Medsana Cotroceni

Dr. Vlădăreanu Radu ginecologie bucuresti

Clinica Medsana Cotroceni – Str. Nanu Muscel Nr. 12, Sector 5 – București

Prof. Dr. Vlădăreanu Radu –  ginecologie Cotroceni

Medic primar obstetrică-ginecologie cu competențe în medicina materno – fetală, ecografie obstetricală și ginecologică 3D-4D, planificare familială, reproducere asistata, laparoscopie si histeroscopie

Clinica Medsana Cotroceni – Str. Nanu Muscel Nr. 12, Sector 5 – București
Tel: (021) 9607 , (021) 408 78 00
E-mail: programari@medsana.ro

Despre Prof. Dr. Vlădăreanu Radu

Profesor universitar la UMF Carol Davila Bucureşti, şef al Clinicii de Obstetrică şi Ginecologie Elias. Sunt Şef de Promoţie al Facultăţii de Medicină Generală, UMF Carol Davila, 1987, cu media generală 10. Am absolvit examenul de rezidenţiat primul în anul 1990, noiembrie. Am devenit asistent universitar prin concurs, în 22 Februarie 1991, în Clinica de Obstetrică – Ginecologie Sf. Pantelimon a UMF Carol Davila Bucureşti, post pe care am funcţionat până în 1997. Anterior de aceasta, am funcţionat în perioada de stagierat ca asistent benevol la Catedra de Anatomie a Facultăţii de Medicină Generală Bucureşti.

Medic primar de obstetrică şi ginecologie din 1997. Doctor în medicina (obstetrică şi ginecologie) din 1995. Din 1997 am devenit prin concurs Şef de Lucrări în Clinica de Obstetrică – Ginecologie Sf. Pantelimon, clinică în care am lucrat până în Septembrie 2002. În octombrie 2003 am devenit prin concurs Conferenţiar Universitar şi Şef al Clinicii de Obstetrică si Ginecologie Elias. Din martie 2007 sunt Profesor Universitar.

Prof. Dr. Vlădăreanu Radu – ginecologie Clinica Medsana Cotroceni
Galerie Foto
  • Dr. Vlădăreanu Radu ginecologie bucuresti
Te-ar putea interesa si: