Restaurant Vatra Neamului

Adresa: DN1, sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr.29, com. Balotesti, jud. ILFOV
Email: info@vatraneamului.ro
Rezervari: (+40) 021-350.33.20

Salonul Regal – Restaurant Vatra Neamului

Este Salonul ideal pentru mici sarbatori si evenimente, avind o capacitate maxima de 120 de persoane, si o arhitectura demna de noblete, veti putea admira tabourile lui Grigorescu, sau sculpturile lui Brincusi, in acelasi timp profitind si de muzica live, de Marti pana Duminica de la ora 19.00.

Salonul de Aur – Restaurant Vatra Neamului

Dupa cum evoca si numele, Salonul de Aur este perfect pentru orice fel de sarbatori, evenimente, nunti, avind capacitatea maxima de 200 de persoane, puteti petrece momente de neuitat, intr-o atmosfera demna de povesti, in culorile aurului.

Salonul Galerie – Restaurant Vatra Neamului

Salonul Galerie, pe linga designul cu totul deosebit, si portretele marilor artisti ai nostri, este deasemenea cel mai mare salon al restaurantului nostru, dispunind de o capacitate maxima de 300 de persoane, este perfect pentru orice fel de eveniment, nunta, botez etc.

Sala Romana – Restaurant Vatra Neamului

Este cel mai mic salon, ideal pentru mici sarbatori si evenimente, avind o capacitate maxima de 80 de persoane, si o arhitectura demna de noblete. Dotat cu aparatura LED care se modifica la cerinta clientului, dispunand si de o terasa unde incap pana la 30 persoane, aceasta fiind dotata cu mese inalte rotunde, unde invitatii Dumneavoastra pot savura un trabuc, etc.

Sala Clasica – Restaurant Vatra Neamului

Este cel mai recent salon deschis in cadrul restaurantului Vatra Neamului, situat la parter, ideal pentru mici sarbatori si evenimente, avind o capacitate maxima de 100 de persoane, si o arhitectura demna de noblete. Dotat cu aparatura LED care se modifica la cerinta clientului.

Restaurant Vatra Neamului, Otopeni – date de contact

ROMANIA, Bucuresti (Balotesti)
DN1, sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr.29, com. Balotesti, jud. ILFOV
(vis-a-vis de fosta PRISMA, in prezent HORNBACH)
Email: info@vatraneamului.ro
Web: www.vatraneamului.ro
Rezervari: (+40) 021-350.33.20

Livrari la domiciliu:
(+40) 0725.558.555

Localizare pe harta Restaurant Vatra Neamului

[mappress mapid=”15″]