Beauty Dent Expert – cabinet Stomatologic Cotroceni

beauty dent expert cabinet stomatologic Cotroceni

Adresa: Strada Doctor Victor Poloni nr.3 – Sector 5, București 050591, Romania
Serviciul de baza: clinica stomatologica beauty dent expert, stomatologie, ortodontie

Situat in Bucuresti pe Sos Oltenitei nr 26, sector 4, cabinetul stomatologic Beauty Dent Expert va ofera cele mai bune si mai noi tratamente stomatologice de orice natura pentru sanatatea dintilor dumneavoastra.

Format dintr-o echipa de medici profesionisti dedicati meseriei lor, si aparate de ultima generatie, cabinetul medical Beauty Dent Expert va ofera o gama larga si complexa de servicii, printre care: stomatologie estetica, implantologie dentara, chirurgie dentara, tratament de canal si multe altele.

Cabinetul nostru stomatologic va ofera preturi accesibile pentru orice  buzunar, asigurandu-va totodata de calitatea serviciilor noastre si de atentia acordata de catre echipa noastra de medici dispusa si pregatita sa trateze orice fel de problema de sorginte stomatologica.

Inca de la infiintare ne-am propus sa fim un cabinet stomatologic de elita, oferind clientiilor nostrii atat confort fizic cat si psihic. Veti gasi la clinica noastra tot confortul pe care il aveti acasa, si rezolvarea problemelor dumneavoastra cu profesionalism si interes.

Cabinetul stomatologic Beauty Dent Expert   va reda zambetului dumneavoastra incredere. Noi dispunem de cea noua si mai moderna aparatura pentru estetica dintilor dumneavoastra si pentru tratarea problemelor dentare, oferinduva de asemenea, numeroase posibilitati pentru a alege proteza corecta si dorita, implanturi sau pur si simplu aplicarea anumitor efecte de stetica asupra danturii pentru un efect estetic dorit.

Cabinetul stomatologic Beauty Dent Expert va ofera preturi avantajoase, pentru ca stim ca sanatatea dintilor dumneavoastra este valoroasa, astfel incat ne bucuram sa stim ca am redat zambetul pe fata dumneavoastra si ca sunteti multumiti de rezultatele obtinute.

Echipa noastra va asteapta cu drag sa ne treceti pragul, pentru a preveni impreuna si pentru a trata problemele legate de cavitatea dumneavoastra orala.

Medicii nostri:

  • Dr. Leustean Gabriel
  • Dr. Leustean Maria
  • Dr. Panaite Roxana Andreea
  • Dr. Cipu Florentina
  • Dr. Ciurea Mihaela

Preturi Beauty Dent Expert: ” target=”_blank” rel=”nofollow”>vezi aici!

Date de contact Beauty Dent Expert

Adresa: Strada Doctor Victor Poloni nr.3 – Sector 5, București
Sector: Sector 5
Oras: Bucuresti
Tel: 021 634 4071
Mob: 0723 166 180
Web: www.beautydentexpert.ro

Serviciul de baza: clinica stomatologica beauty dent expert, stomatologie, ortodontie