Cabinet stomatologic pentru copii PESTISOR – Sector 3 – Mihai Bravu

stomatologie copii sector 3 Bucuresti

Adresa: Str. Gradinarilor, nr. 6B Sector 3, Bucuresti
Telefon:  031 101 21 73
Program: L-V: 9-21; S: 9-15

Cabinet stomatologic pentru copii PESTISOR – Sector 3 – Mihai Bravu – Clinica Stomatologica Kopfzeit 1

Cabinetul “Pestisor” se afla la etajul 1 al clinicii stomatologice Kopfzeit si a fost gandit pentru a deservi copii cu varsta intre 2 si 7 ani. Acest cabinet are in dotare un unit stomatologic compus din vulpoiul Foxy si dinozaurul Dino, care impreuna formeaza un unit stomatologic spectaculos, pe placul celor mici, care urmaresc desene animate pe tableta unit-ului in timp ce medicul efectueaza consultatia sau tratamentul necesar. Tapetul cu pestisori pe fundal albastru marin, este special ales pentru a capta atentia celor mici.

Clinica stomatologica Kopfzeit 1, din sectorul 3, situata in zona Splaiul Unirii-Mihai Bravu, este un loc unde copiii găsesc sali de așteptare luminoase, sigure, prietenoase, cu jucării pentru copii mici și mari.

In clinica noastra care numara opt Cabinete Stomatologice , amplasate pe 4 niveluri, veti gasi cabinetul Pestisor , care are in dotare un scaun stomatologic special creat pentru cei mici ce se adreseaza copiilor de la un an pana la sase ani, compus din personaje din desene animate, Dino & Foxy si care formează un unit stomatologic spectaculos. Acest unit permite copiilor să se relaxeze în timp ce privesc la desenele animate difuzate de monitorul din dotare. Cabinetul pentru copii pana in 6 ani poarta numele de “Cabinetul Peştişor”, conform temei de design interior special aleasă, cu tapet şi culori care conduc la liniştirea celor mici si se afla la etajul 1 al clinicii noastre.

Adresa Cabinet stomatologic copii PESTISOR

Adresa: Str. Gradinarilor, nr. 6B Sector 3, Bucuresti
Telefon:  031 101 21 73
Program: L-V: 9-21; S: 9-15