Clinica Stomatologica Dent Estet – Aviatorilor

Bd. Aviatorilor nr. 15, 011852, București, sector 1
021 222 11 08; 0744 60 20 20 office@dentestet.ro
www.dentestet.ro

Încă din 1999, când am lansat serviciile stomatologice premium, am pornit la drum cu o filozofie simplă: “Noua ne pasă”. Ne pasă de zâmbetul tău, de naturaleţea cu care îţi afişezi fericirea.

Şi, pentru a susţine această promisiune, am inovat an de an prin:

  • personal dedicat, supraspecializat atât în ţară, cât şi în străinătate
  • aparatură modernă prin care îţi garantăm că zâmbetul tău îşi poate păstra naturaleţea
  • căldura şi ospitalitatea cu care vei fi primit în clinicile noastre, lăsând frica şi grijile la intrare

Povestea DENT ESTET a început în anul 1999 când Dr. Oana Taban, Managing Partner al grupului de clinici dentare, a luat inițiativa de a aduce pe piața din România servicii stomatologice premium, aliniate la standarde internaționale.

Misiunea DENT ESTET a fost întotdeauna de a transforma viziunea pentru inovație în realitate. De aceea, business-ul a crescut organic de la an la an, ajungând 14 ani mai târziu să domine piața de servicii dentare din România și să se poziționeze pe primul loc în preferințele pacienților.

Încă din primul an de la deschidere, numarul de cereri din partea pacienților a crescut foarte mult, ceea ce a condus la extinderea cabinetului și transformarea sa în prima clinică DENT ESTET.

Din dorința de a se apropia tot mai mult de nevoile pacienților, fondatoarea grupului de clinici a mizat în permanență pe inovație. De aceea, tehnologia de ultimă oră, certificările anuale ale echipei de specialiști pregătiți la cel mai înalt nivel și serviciile premium reprezintă piatra de temelie a DENT ESTET și motivul pentru care compania a avut parte de stabilitatea constantă de-alungul anilor.

În 2006, cu o clientelă stabilă în cadrul celor două clinici și cu o cerere din ce în ce mai mare, DENT ESTET a urmat evoluția firească investind în inaugurarea celei de-a treia clinici.
Un an mai târziu, prima unitate DENT ESTET deschisă în 1999 a adoptat concepul inovator de “Green Dentistry”, preluând denumirea de Green Dental.
Clinica se adresează publicului printr-un spațiu minimalist care îmbină eficiența medicală și eficiență în folosirea materialelor și a surselor de energie. Green Dental oferă o amenajare modernă pentru aplicarea unui proiect recent, în pas cu direcțiile mondiale de protecție și conservare a resurselor naturale.

Dorința de a răspunde oricarui tip de nevoie stomatologică ne-a motivat să ne pregătim la standarde internaționale printr-un set complet de soluții, o echipă specializată în toate ramurile medicinei dentare și servicii certificate și recunoscute la nivel mondial.

Cei care trec pragul clinicilor noastre beneficiazaă de tratamente pentru care am investit permanent în echipamente și tehnologii de ultima generație în vederea diversificării portofoliului de servicii.

DENT ESTET se numară printre puținele clinici stomatologice din România care oferă tratamente de estetică facială – acid hialuronic și botox – realizate de medici certificați în acest sens de către Academia Americană de Estetică Facială.

O premieră în România a reprezentat-o și introducerea celui mai performant aparat de depistare a cancerului oral în fază incipientă –Oral Screening Cancer.
De asemenea, DENT ESTET pune la dispoziția pacienților un departament ATI unic în țară, echipat cu tehnologie pentru realizarea de intervenții complexe sub anestezie generală, care nu se regăsește în nicio altă clinică dentară din România.

În urma certificărilor obținute de echipa de medici, DENT ESTET oferă o gamă variată de servicii inovatoare de la estetică dentară și facială până la implantologie. Astfel, pacienții pot opta pentru tratamente disponibile în clinici de elită din străinatate. Printre cele mai importante se numără
fațetele dentare LUMINEERS ce oferă o îmbunătățire vizibilă a aspectului dinților în doar două ședințe, cel mai modern sistem de albire a dinților în cabinet – ZOOM 2, sistemul revoluționar german de implantologie – Fast&Fixed – ce asigură reconstrucția esteticii și a funcționalității dentare într-o singură zi sau tratamentele endodontice realizate sub microscop electronic Zeiss.

Inovația nu s-a oprit doar la serviciile stomatologice, iar în 2012, DENT ESTET a lansat  un serviciu unic de finanțare, Plan 12, prin care pacienții pot plăti pe o perioadă de un an, cu rate egale, dobândă și comision 0%.

În plus, pe lângă campaniile promoționale pentru diverse servicii, pacienții clinicilor au posibilitatea de a accesa mai multe opțiuni de plată: în două rate, integral cu reducere de 5%, la fiecare ședință, dar și printr-o ofertă de abonamente individuale.

Planurile de extindere au urmat pe întreg parcursul dezvoltării atingerea obiectivelor de a răspunde cât mai bine nevoilor pacienților, iar creșterea DENT ESTET a fost întotdeauna ghidată de cererea pacienților. Acesta a fost și motivul pentru care,în 2008, DENT ESTET a adus pe piața din România o nouă premieră: o clinică stomatologică dedicată exclusiv copiilor– DENT ESTET 4 Kids.

Pe fondul problemelor dentare cu care se confruntă populația română și a unei culturi precare a igienei orale, dar și a lipsei serviciilor specializate pe grupe de vârstă, DENT ESTET 4 Kids a reprezentat una dintre cele mai mari inovații în medicina dentară din România. Cu o echipă de specialiști în stomatologie pediatrică, anesteziști specializați în tehnici de relaxare medie și profundă, psihologi, precum și personal specializat în comunicarea cu copiii, clinica oferă servicii de stomatologie pediatrică aliniate la cerințele piețelor occidentale.

Dezvoltarea clinicii dedicate copiilor a condus la inaugurarea în 2012 a primei clinici din Europa specializate în tratamente pentru adolescenți –DENT ESTET 4 Teens.
Motivul principal al acestei inițiative a fost situația îngrijorătoare a tinerilor între 10 – 17 ani care se regăsesc în numar foarte mic în cabinetele stomatologice, deși problemele la vârsta adolescenței sunt complexe și presupun o abordare personalizată.

Contact Dent Estet – Aviatorilor

Bd. Aviatorilor nr. 15, 011852, București, sector 1
021 222 11 08; 0744 60 20 20 office@dentestet.ro
www.dentestet.ro