Clinica stomatologica Green Dental – Piata Victoriei

Adresa: Str. Grigore Alexandrescu, nr. 7
Email: office@greendental.ro
Telefon: +40 723 60 20 20; +40 213 14 73 41
Web: www.greendental.ro

Clinica stomatologica Green Dental este situata la mai putin de 100m de statia de metrou Piata Victoriei.

Green Dental este prima si singura clinica stomatologica ECO din Romania. Noi consideram ca un zambet frumos depinde in mare masura de adoptarea unui stil de viata sanatos. De aceea, in clinica noastra se pune accentul pe tratamente eco-friendly bazate pe preventie, tratamente minime invazive si tehnologii digitale.

Medicii specialisti in Estetica Dentara care recreeaza zambete recunosc in activitatea lor importanta unui tehnician dentar experiementat care sa le completeze cu succes tratamentele dentare prin lucrari protetice de calitate. Pentru a transforma zambete, medicii nostri au nevoie de viziunea artistica a tehnicienilor dentari talentati care reusesc sa  gaseasca echilibrul intre estetic si functional.

In clinica Green Dental avem laborator dentar propriu. Medicii nostri specialisti in Estetica Dentara lucreaza si se bazeaza la fiecare lucrare dentara pe o echipa puternica de tehnicieni dentari cu experienta de peste 15 ani in domeniu. Acestia formeaza echipa laboratorului Velvet si sunt tehnicieni cu pregatire in stiinta cosmeticii dentare, care trateaza fiecare lucrare ca pe o mica opera de arta si stiu sa aleaga corect materialele de lucru pentru a obtine cele mai bune rezultate.

De aceea de acum trebuie sa stiti ca daca sunteti impresionati de calitatea lucrarilor dentare, meritul este in mare masura si al tehnicienilor dentari fara de care, acel design unic, lucrat manual intr-o reproducere fidela a dintelui natural, nu ar fi posibil.

Adresa: Str. Grigore Alexandrescu, nr. 7
Email: office@greendental.ro
Telefon: +40 723 60 20 20; +40 213 14 73 41
Web: www.greendental.ro