Darie, Manea si Asociatii – cabinet de avocatura Bucuresti

Darie, Manea si Asociatii – cabinet de avocatura Bucuresti
Adresa: Bd. Unirii Nr. 23, Bl. 13, Sc. 1, Et. 6, Ap.16, Interfon 016, sector 4, cod postal 040103, Bucuresti, Romania.

Cabinetul de avocatura Darie, Manea si Asociatii

Cabinetul de avocatura Darie, Manea si Asociatii asigura consultanta, asistenta si reprezentare juridica in multiple domenii sustinand strategii complexe in abordarea cazurilor. Avocatii nostri gestioneaza cu profesionalism relatiile cu clientii protejand mereu pozitia acestora si indicand solutii optime pentru rezolvarea eficienta a tuturor aspectelor de natura legala pe care le abordam. Suntem in masura sa identificam alternativele favorabile in problemele de drept comercial, civil, penal, in chestiuni legate de infiintari/dizolvari firme, tranzactii comerciale, somatii de plata, recuperari creante, litigii de munca, partaj, succesiune, uzucapiune, divort, retrocedari, etc.

Principiile noastre esentiale sunt legate de mentinerea unui inalt nivel profesional garantat prin preocuparea continua a echipei de avocati pentru cunoasterea si intelegerea noutatilor legale, atentia acordata detaliilor care intervin in plan international si european, analiza eficienta a fiecarei spete si abordarea fructuoasa a colaborarilor intre departamentele noastre cu diferite specializari. Cabinetul de avocati Darie, Manea si Asociatii acorda totodata un pachet de servicii care raspunde cerintelor suplimentare ale clientilor nostri interesati de deschiderea unor companii sau sedii secundare pe teritoriul romanesc.

Drept comercial

Suntem un cabinet de avocati care acorda consultanta juridica si reprezentare in probleme de natura comerciala si civila: infiintari/dizolvari firme, tranzactii comerciale, somatii de plata, recuperari creante, litigii de munca, partaj, succesiune, uzucapiune, divort, retrocedari etc.

Societatea de avocatura Darie, Manea si Asociatii  va ofera un pachet complet de servicii, care va permit sa infiintati in cel mai scurt timp o societate comerciala, cu multiple obiecte de activitate.

Litigii

Avocatii nostri au dobandit o vasta experienta in domeniul litigiilor si in domeniul arbitrajului, ocupandu-se de litigii in diverse domenii ale practicii.

Profesionistii din cadrul firmei de avocatura Darie, Manea si Asociatii au dezvoltat strategii de solutionare a litigiilor bazate pe experienta acumulata in timp, cautand sa ofere solutii creative si consultanta specializata clientilor in cele mai bune conditii.

Echipa noastra de avocati este in masura sa reprezinte clientii in fata oricaror instante, de orice grad din Bucuresti, in tara si in strainatate.

Gama de litigii in care am reprezentat clientii este foarte cuprinzatoare, incluzand printre altele:

• Drept Comercial
• Real estate
• Procedura de insolventa
• Dreptul muncii
• Proprietate intelectuala

Date de contact Darie, Manea si Asociatii – cabinet de avocatura Bucuresti
Telefon: 031.425.17.24
Fax: 0372.897.457
Mobil: 0723.500.027, 0724.755.705
Adresa: Bd. Unirii Nr. 23, Bl. 13, Sc. 1, Et. 6, Ap.16, Interfon 016, sector 4, cod postal 040103, Bucuresti, Romania.

Localizare pe harta – cabinet de avocatura
[mappress mapid=”26″]