Neoclinique – cabinet stomatologic in Militari

Adresa: Rosia Montana nr. 6; Militari statia de metrou Gorjului

Telefon: 0214303365

www.neoclinique.ro

Cabinet stomatologic  Neoclinique din Militari, sector 6, Bucuresti.

Serviciul de Stomatologie este Deschis NON STOP in clinica din Militari!

Serviciul de URGENTE stomatologice este deschis 24 h din 24 h cu MEDIC DE GARDA PREZENT NON STOP in clinica. NU exista TAXA SPECIALA pentru serviciile oferite in regim de urgenta, preturile pastrandu-se in limitele normale ale pietei pentru tratamentele de stomatologie, indiferent de ora din zi sau noapte in care apare solicitarea de tratament.
Telefoane Urgente: 0214303199/ 0214303365
Nu exista conditionari pentru serviciul de URGENTA NON STOP: pacientii ce apeleaza la noi nu trebuie sa fie pacienti arondati ai clinicii. Orice urgenta intrata in clinica este examinata de medicul aflat de garda.

Neoclinique – tarife: vezi aici!

Incepand cu luna MAI 2009, Neoclinique a deschis o noua clinica dentara situata la 5 minute de punctul zero al Bucurestiului, mai exact, in sectorul 3. Nivelul dotarilor atat estetice, functionale cat si tehnologice sunt la nivelul ultimelor standarde in domeniu.
Orarul de lucru al clinicii din Unirii este deocamdata de Luni pana Duminica intre orele 8:00 – 21:00 Adresa: Str. Theodor Sperantia nr. 14, Etaj 1, sector 3 in spatele blocului Zepter situat pe Bd. Unirii Zona: Unirii, Mall Vitan, P-ta Alba Iulia Contact: 021.320.22.20 021.320.22.30. Deschis de Luni pana Duminica intre orele 8-21.

Neocliniqueserviciile pe care le oferim:

-URGENTE Stomatologice NON STOP in Militari
-URGENTE Stomatologice de Luni pana Sambata intre orele 8-21 in Unirea
-STOMATOLOGIE NON STOP – inseamna sistem de urgente dentare fara programare
-Cosmetica Dentara, Profilaxie dentara, Pedodontie, servicii dentare pentru copii.
-Terapie: endodontie, ondoterapie Parodontologie
-Lucrari protetice fixe si mobile
-Refaceri coronare
-Radiologie Dentara Retroalveolara
-Implantologie
-Chirurgie Oro Maxilo Faciala
-Ortodontie
-Pedodontie

NeoClinique este o clinica stomatologica privata din Bucuresti deschisa in 1997. Obiectul nostru pricipal este profilaxia si tratarea problemelor dentare prin servicii de: Implantologie, Ortodontie, Chirurgie Orala, Protetica Dentara, Urgente Dentare 24h, Endodontie, Odontoterapie, Stomatologie Copii, Parodontologie, Estetica Dentara, prin dotari moderne, medici cu experienta, act medical de calitate, sterilizare corecta, ambient placut, materiale de calitate. Standarde Europene la preturi accesibile. Deschis Non Stop cu Medic de Garda in Clinica. In 2005: am deschis serviciul de urgenta in stomatologie Non Stop in sector 6 in sistem privat pentru alinarea nedoritelor urgente stomatologice ce va supara la orice ora din zi sau noapte, sambata sau duminica, astfel, capriciile dintisorilor dumneavoastra nu mai sunt o problema pentru ca noi suntem de garda Non Stop Fara Tarife Extra. In 2009: Acum formam o echipa completa de 14 medici cu experienta si 10 asistente si igienisti dentari ce sunt la dispozitia dumneavoastra Non Stop in Militari sector 6 si de Luni-Duminica 8-21 in Unirea sector 3, avand in total, in cele 2 clinici, 6 cabinete stomatologice.

Clinica MILITARI NON STOP
021 430 31 99
021 430 33 65
receptie@neoclinique.ro

Sursa: www.neoclinique.ro
office@neoclinique.ro

Neoclinique – cabinet stomatologic in Militari
Galerie Foto
  • neoclinique cabinet stomatolog militari
Te-ar putea interesa si: