Clinica Veterinara INNOVET

Adresa: Str. Barierei nr. 32, sector 1, Bucuresti
Telefon : 021.316 44 99
Email : clinica@innovet.ro
www.innovet.ro

Infiintata in anul 1995, Innovet Impex S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi.
In calitate de unic distribuitor pentru Romania a firmelor KEPRO (Olanda), DIAFARM (Danemarca), INNOVET (Italia), JONKER PETFOOD (Olanda), FPG, PFIZER precum si de distribuitor local al firmelor INTERVET, RICHTER PHARMA, etc. vom incerca sa acoperim cerintele proprietarilor de animale sau ale medicilor veterinari cu o gama vasta de produse.

Ceea ce isi propune firma Innovet Impex S.R.L. este sa efectueaze servicii medicale veterinare complete si la cel mai inalt profesional. Compania noastra are un personal de 15 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor si serviciilor Innovet Impex S.R.L..

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.

Preturi Innovet

Sursa foto: innovet.ro