Dream Vet – cabinet veterinar sector 6, Ghencea

Adresa: Bd.Ghencea nr. 24, bl.C88, Sector 6, Bucuresti

Telefon: 021 413 79 50, 0744 421 738

Web: www.dream-vet.ro

Cabinetul veterinar Dr. Dan IORGA – Dream Vet

Cabinetul Veterinar Dream Vet va oferă servicii veterinare complete:

– cabinet veterinar
– farmacie veterinară
– cosmetică pentru animale
– hrană şi accesorii

Cabinetul veterinat Dream Vet este dotat cu aparatură performantă, de ultimă oră, necesară pentru stabilirea diagnosticului şi aplicarea tratamentului corespunzător.

În cabinetul nostru din sectorul 6 vă oferim o gamă largă de examene paraclinice, ortopedie veterinara, ecografie veterinară, examene de laborator,  vaccinare, deparazitare si chirurgie veterinara incepand de la cele mai simple interventii până la cele mai complicate, toate cererile fiind soluţionate la faţa locului de către doctorii noştri.

La noi în farmacie, puteţi găsi o gamă largă de medicamente veterinare, produse antiparazitare interne şi externe, suplimente, vitamine şi minerale, hrană şi accesorii pentru câini, pisici şi alte animale de companie, şi nu în ultimul rând, pentru animalele de fermă.

Salonul de cosmetică este nou, dotat cu echipamente performante, unde animalul dumneavoastră va beneficia de tuns, spălat, trimat, periat, tăiat unghii şi toaletat urechi, de către personal calificat şi în cele mai bune condiţii.

Date de contact – Dream Vet

Adresa: Bd.Ghencea nr. 24, bl.C88, Sector 6, Bucuresti

Telefon: 021 413 79 50, 0744 421 738

Web: www.dream-vet.ro