RonaVet – clinica veterinara, sector 3 Bucuresti

Adresa: Str. Labirint, Nr. 109, Sector 3, Bucuresti

Telefon: 021 320 33 26, 0722 201 994

Web: www.ronavet.ro

RonaVet – clinica veterinara, sector 3, Bucuresti

RonaVet  este clinica veterinara situata in sectorul 3, pe strada Labirint, la numarul 109 , ofera un portofoliul de activitati destul de variat, care prevede atat asigurarea protocoalelor medical-veterinare (tratamente, interventii chirurgicale etc) cat si servicii de cosmetica veterinara, pensiune, farmacie veterinara si pet-shop in vederea achizitionarii diferitelor articole de uz specific, in functie de necesitatile patrupedului dumneavoastra.

Clinica veterinara RonaVet din zona Hala Traian ofera o gama larga de consultatii, analize si tratamente, printre care enumeram:

· Chirurgie generala si specifica precum interventii de mica chirurgie, suturi chirurgicale, interventii in otite cronice, cauterizari, extirpari tumori, extirpari glande perianale, nefrectomie, prolaps rectal si altele.

· Ortopedie, ramura care include interventii in rupturi de ligamente, plastie ligament, remedieri de luxatii, rezectie cap femural, amputari, osteosinteza simpla sau complexa

· Oftalmologia care prevede interventiile in cazul plagilor corneene, avulsie glob ocular, tarsorafie etc

· Obstetrica include sterilizari, extirpare lant mamar, tumori mamare, prolaps vaginal etc

In cazul bolilor infectioase, in clinica noastra se efectueaza diverse teste pentru urmatoarele boli:

  • babesioza,
  • borelioza,
  • toxoplasmoza,
  • dirofilaria,
  • parvoviroza,
  • coronaviroza,
  • boala Lyme,
  • maladia Carre

In clinica veterinara RonaVet efectuam analize de hematologie, biochimie, parazitologie, citologie, urologie si dermatologie.

Va punem la dispozitie si o farmacie veterinara, diverse programe nutritionale, diete si un pet-shop unde puteti gasi o gama variata de produse cu specific veterinar in functie de nevoile dumneavoastra. De asemenea oferim si servicii de dresaj canin efectuat de catre personal specializat in domeniu, cat si chirurgie veterinara in sectorul 3.

Salonul de cosmetica ofera servicii de frizerie canina si felina, toaletare urechi, taiere unghii, vidarea glandelor perianale, spalare, uscare si periere.

Pensiunea va ofera posibilitatea de a lasa patrupedul in grija noastra atunci cand sunteti nevoit sa plecati din localitate sau cand acesta necesita un tratament efectuat la intervale regulate de timp si de catre personal calificat, prin serviciul de pensiune veterinara pe care il prestam in sectorul 3.

In cazuri urgente oferim atat deplasare la domiciliu cat si transportul patrupedului la clinica si inapoi prin intermediul ambulantei veterinare pe care o punem la dispozitia dumneavoastra.

Contactati-ne la unul dintre numerele disponibile pentru mai multe detatii referitoare la serviciile prestate de clinica veterinara RonaVet sau in cazul in care intampinati o situatie mai delicata in ceea ce priveste sanatatea patrupedului dumneavoastra.