Supervet – Spital Veterinar Non Stop Bucuresti

Supervet - cabinet clinica Veterinar Non Stop Bucuresti Ilfov

Supervet – Spital Veterinar Non Stop
Localizare: Soseaua Banatului 141, Chitila, Ilfov

Supervet – Spital Veterinar Non Stop
Localizare: Soseaua Banatului 141, Chitila, Ilfov

Clinica noastra veterinara este localizata in orasul Chitila, vizazi de Mega Image, chiar langa sensul giratoriu de langa postul de control, in sensul spre Bucuresti.

Oferim servicii medical – veterinare complete (cabinet veterinar, ambulanta veterinara, petshop, farmacie veterinara, radiologie veterinara full digitala, investigatii / analize veterinare, terapie intensiva si internat – toate NON STOP) pentru animale de companie.

Pasiunea pentru sanatatea animalelor si experienta medicilor nostri dobandita de-a lungul anilor in clinicile de top din Bucuresti, dar si experienta internationala ne recomanda in oferirea serviciului medical de inalta calitate pentru animalul dumneavoastra.

Suntem constienti ca intotdeauna este loc de mai bine. Tocmai de aceea medicii nostri participa la cursuri de pregatire continua, la simpozioane veterinare națioanale si internationale. Iar cu echipamentele ultramoderne detinute pot sa execute intr-o ambianta placuta servicii medical veterinare complete.

Cu o abordare pragmatica, orientata atat catre diagnostic, dar si catre tratament, dorim sa empatizam cu animalul dumneavoastra si sa ii oferim o calitate mai buna a vietii.

Credem cu tarie ca medicina preventiva sau anticiparea unor posibile afectiuni salveaza animalul de eventualul discomfort si pe dumneavoastra de timp si bani.

– cabinet veterinar non stop;
– ambulanta veterinara non stop;
– petshop non stop;
– farmacie veterinara non stop;
– radiologie veterinara full digitala;
– analize de sange;
– terapie intensiva si pensiune;

Date de contact Supervet – Spital Veterinar Non Stop:
Telefon: 0771637818
Email: supervetsolutions@gmail.com

cabinet veterinar non stop bucuresti supervet chitila