Vet Medical Center – clinica veterinara NON STOP

Adresa: Str. G-ral Dimitrie Salmen, nr 2, Sector 2, Bucuresti

Telefon: 0756 056 485
Email:office@clinicataveterinara.ro

www.clinicataveterinara.ro

Clinica veterinara non stop in Bucuresti, sectorul 2

Situata in una dintre cele mai accesibile locatii, in zona Foisorul de Foc,  Sector 2, la cateva minute de Piata Romana, Vet Medical Center a fost infiintata pentru a intampina nevoile prietenilor nostri necuvantatori. Am ales sa ne dedicam timpul lor, motiv pentru care Vet Medical Center este o clinica veterinara deschisa non-stop pentru urgente veterinare. 

Oferim servicii veterinare complete, de la consultatii, pana la analize si chirurgie veterinara, acoperind competentele necesare pentru ca animalele noastre de companie sa creasca frumos si sanatos.

Mare parte din procedurile necesare si recomandate de medicul veterinar curant se efectueaza in cadrul clinicii: dispunem de un laborator pentru analize veterinare, rezultatele fiind obtinute in cel mai scurt timp.

De asemenea, acest cabinet veterinar dispune de un spatiu de internare pentru animale si de o ambulanta veterinara complet echipata, putand asigura atat raspunsul prompt la urgente veterinare si transportul pacientilor, dar si consultatii veterinare la domiciliu.

Vezi servicii oferite, preturi pe site-ul clinicii veterinare Vet Medical Center:
www.clinicataveterinara.ro