Zuzi Vet Militari, Frizerie canina – Farmacie veterinara

farmacie veterinara militari sector 6

Pet Shop, Farmacie si Cosmetica
Bulevardul Uverturii Nr 83, Sector 6, Bucuresti
Telefon: 0770.457.033

Zuzi Vet Militari, Frizerie canina – Farmacie veterinara – Sector 6, Bucuresti

Farmacia veterinara Zuzi Vet va pune la dispozitie o gama foarte variata de medicamente pentru animalele dumneavoastra, atat pentru prevenirea bolilor si mentinerea sanatatii acestora, cat si pentru tratarea diverselor afectiunei de care acestea pot suferi.

ZuziVet comercializeaza produse farmaceutice veterinare atat pentru caini si pisici, cele mai intalnite animale de companie, dar si pentru alte animale cum sunt pasarile, porcii, rozatoarele, pesti si reptile, astfel incat in cadrul acestei farmacii veti gasi absolut tot ceea ce aveti nevoie.

In locatie exista in permanenta un medic veterinar gata sa va ajute cu sfaturi si indrumarea catre o alegere corecta pentru animalul dumneavoastra.

Pentru a cunoaste nevoile animalelor, in primul rand suntem noi proprietari de animale, astfel incat fiecare om care ne paseste pragul insotit de animalul de companie este tratat ca si cum i-am trata pe ai nostri, cu dragoste, rabdare si profesionalism.

Igiena si curatenia sunt pe primul loc pentru noi. Patrupedul dumneavoastra va fi tuns cu ustensile curatate si sterilizate. Stim ca zgomotul puternic streseaza animalul si pentru asta folosim masini profesionale de tuns care nu sunt zgomotoase pentru confortul patrupedului.
Punem accent pe folosirea foarfecelor, ele ne ofera posibilitatea sa oferim tunsori profesionale Scopul nostru este ca patrupedul dumneavoastra sa plece fericit si aranjat din salon.

farmacie veterinara Sector 6 Bucuresti militari

Pet Shop, Farmacie si Cosmetica
Bulevardul Uverturii Nr 83, Sector6, Bucuresti
Telefon: 0770.457.033
Luni – Vineri, 9:00-21:00
Sambata 9:00-18:00
Duminica 9:00-16:00